top of page

Yrityksestä

Minusta​

Yrittäjänä toimin minä, Esa Yli-Suutala, syntynyt 1964 Kemissä. 

Olen koulutukseltani autoasentaja ja prosessiteknikko. Opiskelen parhaillaan työn ohessa Bio- ja kiertotalouden insinööriksi. Asun Pohjanmaalla vaimoni kanssa mutta muutamme myös ympäri Suomea työtehtävieni mukaan.

 

Ura​

 

Olen tehnyt pitkän uran teollisuuden eri aloilla, varsinkin öljy- ja paperiteollisuudessa. Työtehtäviin kuului uran alussa erilaiset  perustehtävät mutta jo 1990-luvun alussa aloin erilaisiin työnjohto- ja suunnittelutehtäviin.  Minulla on siis sekä pitkäaikainen että laaja osaaminen eri asennus- ja korjausvalvonnan töistä, sekä työn- ja projektisuunnittelemisen ja johtamisen töistä.Olen tottunut luotsaamaan niin pieniä kuin myös isompia projekteja turvallisesti satamaan.

Arvoni​

Palkatessanne minut voitte luottaa ammattitaitooni ja siihen että työt tulee tehtyä kunnolla ja suunnitelmien mukaisesti. Työturvallisuus ja hyvä lopputulos on minulle erityisen tärkeää. Johtajana olen ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä. 

Esa yrittaja.jpg

Ansioluettelostani

TA2020 Seisokkitöiden valvonta Porvoon öljynjalostamolla 1.1-30.6.2020.

 

Huoltopäällikkö, lvi-työt, teollisuusputkistot ja sprinklerijärjestelmät

 

Vuodesta 2004-18 olen työskennellyt Caverion Suomi Oy Pietarsaaren toimipisteellä huoltopäällikkönä. Suurimpina asiakkaina meillä on ollut 

  • UPM Kymmene

  • Alholmens Kraft voimalaitos

  • sahalaitokset

  • energiavirastot

  • taloyhtiöt

  • muu teollisuus

Projekti- ja työsuunnittelija ja -johtaja, kunnossapitomestari öljyteollisuudessa

 

Vuosina 1991-98 toimin ensin NesteOil Oy;llä yli kolme vuotta kunnossapitomestarina mekaanisten töiden työnjohtajana. Sen jälkeen toimin heillä mekaanisten töiden työsuunnittelutehtävissä kuutisen vuotta.

 

1998-2004 olin Fortum Oil and Gas/Neste Engineering palkkalistoilla projektisuunnittelijana. Minun tehtäviin kuului projektisuunnittelua, kustannuslaskentaa ja projektinjohtoa.  

Pätevyydet

  • TTK:n todistus nestekaasun käytönvalvojan pätevuudestä 10.12.1993

  • TTK:n todistus maakaasun käytönvalvojan pätevuudestä 14.12.1993

  • KVV-työjohtajan B-vaativuusluokan pätevyys, Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen rakentamisesta vastaava työnjohtaja, voimassa 28.10.2020 (FISE)

Kielitaito

Suomi -  äidinkieli​

Englanti  -  tyydyttävä

Ruotsi  -  tyydyttävä

bottom of page